Næste generation af Windows Live på vej…

De sidste mange måneder har vi internt i Microsoft testet den næste generation af Windows Live, som er et resultat af feedback fra tusindevis af brugere verdenen over.

I nær fremtid vil vi opdatere vores webtjenester efterfulgt af beta versioner af vores software til Windows PCere, Mac og mobil.

Den næste generation af Windows Live indeholder tonsvis af nye funktioner som er fordelt på produkterne Messenger, Hotmail  og Windows Live Essentials.

Messenger

Engang så vi udelukkende samtaler blive foretaget på et Messenger netværk, men i dag sker  kommunikationen i større grad på sociale netværk, deling gennem email og SMS.

Den nye Messenger tager udgangspunkt i denne udvikling og vil være den bedste platform for Instant Messaging, men vil også blive fremtidens hub for sociale netværk samt deling af billeder og videoer på nettet.

Hotmail

Ligesom Instant Messaging har email udviklet sig fra at være en simpel indbakke til i dag at være omdrejningspunktet for mange af de ting vi foretager os i hverdagen – gøre forretning, holde os opdateret på sociale netværk og dele billeder, dokumenter og links.

Folk har endvidere mere og mere travlt, hvorfor vi i den fremtidge Hotmail fokusere på at hjælpe brugeren med at være mere effektiv. Den næste Hotmail hjælper dig med at finde frem til de emails der betyder mest for dig og at du kan komme af med emails du ikke gider se på. Vi har også gjort det endnu nemmere at dele via email om det så det så er at dele et Office dokument med kollegaerne eller billeder med venner og familie.

Essentials

I dag bruger folk deres PCere til at kommunikere på sociale netværk, sende emails, surfe på nettet og dele billeder og videoer med venner. Alle har en mobil, mange har en PCer nummer 2 og mange er medlem af minimum et socialt netværk, en fotodelingstjeneste samt har mindst en email-konto.

Næste generation af af Windows Live Essentials indeholder de bedste værktøjer til at organisere dine billeder, lave film og holde kontakten med dem du holder allermest af, designet til Windows 7.

Læs mere om de nuværende versioner af Messenger, Hotmail og Essentials her: http://www.windowslive.dk/

Hvor som helst, på hvilken som helst enhed, sikkert

Vi har designet næste generation af Messenger, Hotmail og Essentials til at virke på tværs af PCen, mobilen og din browser. Endvidere fokusere vi meget på at sikkerheden er i orden samt dit privatliv ikke krænkes.

I fremtidige blogindlæg vil vi afsløre mange flere detaljer om den næste generation – de mange nye funktioner og hvorfor vi har lavet disse.

Læs mere her: http://windowsteamblog.com/blogs/windowslive/archive/2010/04/21/getting-ready-for-windows-live-wave-4.aspx

Følg med her på bloggen og tilføj os på twitter: http://twitter.com/msonlinedk

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: