Ny Windows Live Messenger samler vennerne

Facebook er danskernes foretrukne sociale netværk, og sider som Linkedin, MySpace og Arto følger lige i hælene. Langt de fleste brugere har flere profiler fordelt på de forskellige sociale netværk, og det kan efterhånden være både svært og tidskrævende at opdatere alle profiler og samtidig holde sig orienteret om, hvad de nærmeste venner skriver. Det gør vi noget ved i Windows Live Messenger:

Med den nye Messenger kan du samle alle dine sociale netværk i ét fælles forum.  Al aktivitet på f.eks. Facebook, Arto, MySpace og Linkedin, kan nu foregå fra samme udgangspunkt, og du kan overskue og være aktiv på alle dine netværksprofiler samtidig. Du kan f.eks. opdatere din status på alle dine sociale netværk på én gang, og når du sammenfører dine kontakter fra alle dine sociale netværk bliver det hele samlet i én fælles liste – og de kontakter, der optræder på flere sociale netværk, forekommer kun én gang på den endelige masterliste. Den nye Messenger sørger også for at holde dig opdateret med de seneste nyheder og kommentarer fra de websites som dine venner og kontakter benytter – også selvom du ikke selv er tilknyttet det pågældende site. Du behøver altså ikke have en profil på f.eks. MySpace for at modtage beskeder fra dine venners MySpace profiler.

Foreløbig er sociale netværk som bl.a. Facebook, Linkedin, Myspace, Arto, YouTube, Flickr og Zune tilgængelige gennem den nye Live Messenger, men vi arbejder hele tiden på at udvide skaren af sociale netværk og samarbejdspartnere, som man kan bruge via Windows Messenger.

Den nye Messenger har også mange andre nye features, bl.a. Full screen high definition video chat, hvor du kan chatte og se og høre dine venners reaktion samtidig med at du f.eks. spiller online spil eller viser feriebilleder. Det vil du kunne læse mere om her på bloggen i løbet af de næste par dage…

Se mere her fra presseeventen i Brasilien med Steve Balmer:
http://www.microsoft.com/presspass/presskits/windowslive/default.aspx

Vil du have et tweet når der kommer nyt her på bloggen, så tilmeld dig her – http://twitter.com/msonlinedk

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: