Videochat i HD med den nye Messenger

Windows Live Messenger er allerede en af verdens mest populære måder at holde kontakt med sine venner og kommunikere over nettet. Over 320 millioner brugere sender hver dag 10 milliarder beskeder til hinanden. Med den nye Messenger får du endnu bedre muligheder for at chatte og udveksle beskeder, billeder og oplevelser med dine venner online.

Med videochatten i den nye Messenger kan du sige farvel til grynede webcam-billeder og goddag til den højeste HD-kvalitet. Så kan du for alvor se trækningerne i øjnene på dine venner, når du banker dem i onlinespil – eller det gab, de prøver at skjule, når du trækker dem igennem dine feriebilleder.

Du kan have flere chats kørende samtidigt med forskellige venner, og som noget helt nyt har du også mulighed for at indspille en videobesked til dine venner, hvis de er offline. Det fungerer faktisk som en almindelig telefonbesked, men er i stedet en hurtig videosekvens med din besked, som ligger og venter på dem, når de går online igen.

Video chatten i HD-kvalitet er bare en af de mange fede nyheder i den nye Windows Live Messenger, der er udviklet for at optimere brugernes sociale online-liv og gøre det lettere og sjovere at holde kontakt med vennerne.

Se mere på: http://www.messengerpreview.com

Vil du have et tweet når der kommer nyt her på bloggen, så tilmeld dig her – http://twitter.com/msonlinedk

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: