Messenger på mobilen

I takt med at brugen af internettet forsætter med at eksplodere, er der et stigende behov for at gøre online livet til en fuldt integreret del af hverdagen, som du kan have med dig overalt og opdatere løbende.

Med den nye Messenger har Windows Live teamet gjort det endnu lettere at integrere dit sociale online liv med alle de andre ting, du går og laver i løbet af en helt almindelig dag. Samtidig bliver det endnu lettere at holde kontakt med dine allerbedste venner.

Nu kan du nemlig også bruge Messenger på din mobiltelefon, hvis du f.eks. har en Windows® Phone, en iPhone eller en hvilken som helst anden Smartphone. På den måde har du, via din mobiltelefon, hele tiden adgang til alle dine web-kontakter. Du kan også chatte, dele billeder og opdatere din egen status mens du er på farten og væk fra din PC. Alt sammen via Messenger fra din mobiltelefon.

Vores mission med de nye Messenger nyheder til mobilen, er at gøre online-livet til en helt naturlig del af hverdagen, som du kan have glæde af, hvor du end befinder dig. Som noget helt nyt kan du også forbinde dit eget mobilnummer til Messenger, så du får dine bedste venners statusopdateringer sendt direkte som SMS.

Den nye Messenger vil ofte være præinstalleret på mobilen, når du køber en Windows® Phone eller en anden Smartphone, men ellers kan du snart finde den blandt telefonens applikationsprodukter.

Næste gang på bloggen kan du læse endnu mere om hvordan den nye Messenger integrerer online livet med hverdagen; her handler det nemlig om Hotmail integration og om hvordan du kan dele konkret webindhold med dine venner.

Se mere på: http://www.messengerpreview.com

Vil du have et tweet når der kommer nyt her på bloggen, så tilmeld dig her – http://twitter.com/msonlinedk

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: