Messenger integreret i din Hotmail

Hvis du er én af de over 200 millioner brugere, der benytter både Hotmail og Messenger, så er den nye Messenger en rigtig god nyhed til dig og dit sociale online-liv.

Med den nye Windows Live Messenger er det nemlig muligt at integrere Messenger direkte i din Hotmail. På den måde kan hurtigt se hvem af dine Hotmail kontakter der er online, og starte en chat med vennerne fra din indbakke. Faktisk kan du også integrere den nye Messenger i hvilket som helst website, som du selv ejer, og få adgang til alle dine venner, kontakter, chats osv. fra det pågældende website. Denne feature hedder Messenger Connect.

Integrationen af Messenger i Hotmail og i andre websites gennem Messenger Connect, er et par af de mange nyheder fra Windows Live Teamet, der er udviklet for at forbedre Messenger platformen og gøre den til en fuldt integreret del af din hverdag på nettet.

Et af de andre nye features ved den nye Messenger er Messenger Companion – et add-in til Explorer. Med Messenger Companion kan du med det samme se, når du er inde på et website, som en af dine venner også har delt indhold fra. Det foregår på den måde, at du får en update frem på skærmen om det, som du kan kommentere og svare på med det samme.

Som en ekstra bonus får du nu også mulighed for at benytte din Messenger over nettet, når du er væk fra din egen PC og f.eks. er på arbejde eller et andet sted, hvor Messenger ikke er installeret. Du vil nemlig altid kunne være på Messenger via messenger.live.com

Næste gang på bloggen kan du læse om nogle af Windows Live Messengers nye værktøjer, der er designet til at holde styr på dine data. Og så kan du læse om, hvordan den nye Messenger sikrer at dit online privatliv forbliver privat.

Se mere på: http://www.messengerpreview.com

Vil du have et tweet når der kommer nyt her på bloggen, så tilmeld dig her – http://twitter.com/msonlinedk

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: