Den nye Messenger sikrer dit privatliv

Med de mange sociale online kontakter og -profiler, som de fleste brugere efterhånden har på nettet, kan det være svært at kontrollere hvem af dine kontakter, der har adgang til dine personlige data. Med den nye Windows Live Messenger har vi gjort det nemmere for dig at holde styr på dine data og samtidig holde dit privatliv privat.

Via nogle simple privacy settings kan du vælge mellem flere forskellige profiler, som sikrer at dine personlige data ikke bliver tilgængelige for offentligheden. Hvis du vil gå endnu mere detaljeret til værks, i forhold til hvilke oplysninger der er tilgængelige og hvilke du vil beskytte, findes der flere avancerede kontrolfunktioner, der er lette at anvende, og som gør det muligt at opsætte detaljerede kriterier for deling af private oplysninger – afstemt efter hver enkelt oplysning.

Du kan f.eks. lave særlige kategorier som ”venner” eller ”kolleger”, så du let kan organisere din adresseliste og specifikt bestemme, hvem du vil dele hvilke oplysninger med. F.eks. kan du vælge at billederne fra den sidste festlige tur i byen kun er tilgængelige for vennerne, mens kollegerne udelukkende har adgang til de mere ”stuerene” informationer og billeder.

Den nye Messenger gør det også let for dig hele tiden at se nøjagtigt hvilke fotos, dokumenter, webindhold eller personlige informationer, du deler med hver enkel af dine kontakter.

Når du først har dine kategorier på plads, kan du også selv vælge hvem af grupperne, du vil være tilgængelig for. Du kan f.eks. fremstå som online for den ene kategori af kontakter men offline for den anden – på den måde bestemmer du selv, hvem der kan få fat på dig i real time.

I den kommende tid kan du på bloggen læse om de mange nye forbedringer, der snart er tilgængelige til din Hotmail.

Se mere på: http://www.messengerpreview.com

Vil du have et tweet når der kommer nyt her på bloggen, så tilmeld dig her – http://twitter.com/msonlinedk

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: